Menu

Udflugter og sightseeing i København

En perfekt måde at udforske København på er at tage en rundtur i byen. Tag et kig på populære sightseeing og foretrukne udflugter i vores oversigt nedenfor.

Vis alle ting at lave i København Copenhagen

I København finder du masser af interessante steder, og hvis du vil maksimere din tid i byen kan det være en god idé at reservere en rundtur. Der er mange muligheder at vælge imellem, uanset om du vil udforske byen med båd, bus, cykel eller til fods.

Ønsker du hjælp til at finde det rette blandt alle sightseeing-alternativer? I listen nedenfor har vi samlet nogle af de mest populære udflugter, der tilbydes i København – læs mere om hvert alternativ og find det bedste for dig.

Populære rundture i København

Københavnskortet

For dig, der ønsker en helhedsoplevelse af København, er Copenhagen Card et populært valg. Du kan vælge gyldighedsperioden fra 24 til 120 timer, og du får blandt andet gratis adgang til over 70 seværdigheder i byen. Derudover får du rabatter og gratis offentlig transport i København.

Varighed: Vælg mellem 24, 48, 72 eller 120 timer

Rundtur på Københavns kanaler

En anden måde at opleve København på er fra vandet. Vælg en rundtur på byens kanaler og få chancen for at se mange forskellige seværdigheder. Under turen vil du blandt andet passere den velkendte statue af Den Lille Havfrue og Amalienborg Slot.

Varighed: 1 time

Rundtur med madprøvesmagning i København

Den danske hovedstad er kendt for sin madkultur, og på denne gåtur har du mulighed for at besøge nogle af Københavns førende restauranter og butikker. Med hjælp fra en kyndig guide lærer du mere om den danske køkkens historie. Du får også mulighed for at opleve håndværkskunst og smage lækker mad.

Varighed: 4 timer

København City Highlights Bike Tour

Hvis du vælger denne guidede cykeltur får du mulighed for at se nogle af Københavns mest betydningsfulde seværdigheder, såsom Rosenborg Slot og Christiania. På få timer kan du se det meste som byen har at byde på.

Varighed: 3 timer

Hop-On Hop-Off-bus tur gennem København

En populær mulighed for sightseeing er Hop-on Hop-off-ture med dobbeltdækkerbus. På denne måde kan du nemt vælge hvor og hvornår du vil stige på/stige af. Med en lydguide kan du lære alt om byens kultur og historie.

Varighed: Billetten gælder i 24 timer

Udflugter og sightseeing i København