Menu

Find fly fra København og Kastrup

I København finder du Skandinaviens største lufthavn med et bredt udvalg af direkte flyvninger til store dele af verden. Læs mere om lufthavnen i vores guide og find nemt din næste flyvning fra Kastrup.

Bare få kilometer fra Øresundsbroens ende finder du Københavns lufthavn, bedre kendt som Kastrup. Lufthavnen er ikke kun et godt alternativ for dem der rejser fra Danmark, men også et almindeligt udgangspunkt for rejsende fra de sydlige dele af Sverige.

På Kastrup er der det bredeste udvalg af direkte flyvninger i Norden, og i alt finder du flyrejser med omkring 70 forskellige flyselskaber. Der er masser af muligheder med store flyselskaber som Lufthansa, KLM, British Airways og Ryanair. Dog tilbyder Scandinavian Airlines flest flyvninger og har også Kastrup som en af deres største knudepunkter.

Leder du efter flyrejser til København i stedet? Følg venligst linket nedenfor for at finde alle flyvninger til Kastrup, uanset hvor du rejser fra.

Kastrup direkte flyvninger
Hvis du rejser fra Kastrup, finder du direkte flyvninger til hundredvis af lufthavne rundt om i verden.

Billige fly fra København

Skal du på solferie til Alicante eller storbyweekend til London? Hvis du vil finde en billig flyvning fra Københavns Lufthavn, anbefaler vi at du bruger vores søgefunktion ovenfor - uanset din destination. Her kan du nemt indtaste, hvor du vil rejse hen, hvornår du vil rejse, og se alle tilgængelige muligheder, der passer til dine ønsker.

Indenrigsflyvninger fra Kastrup

Københavns lufthavn tilbyder masser af internationale forbindelser, men du finder også mange populære muligheder når det kommer til indenrigsflyvninger. Nogle af de mest populære ruter inkluderer rejser til Aalborg, Bornholm eller Aarhus. Alle tre ruter tilbydes flere gange dagligt og tager cirka 40-45 minutter fra start til landing, uanset hvilken mulighed du vælger.