Menu

Lej en bil i København – se den bedste pris

Skal du besøge København og ønsker at leje en bil for at maksimere din oplevelse af byen? Brug vores praktiske søgefunktion og sammenlign nemt biler fra forskellige udlejningsfirmaer.

Billeje i Københavns lufthavn

På Kastrup finder du masser af muligheder når det kommer til at leje en bil. Her er både alle de store udlejningsfirmaer repræsenteret samt flere mindre aktører. Københavns lufthavn ligger cirka otte kilometer fra centrum af byen, og det er ofte en god idé at leje en bil for at komme rundt i og omkring den danske hovedstad.

Billeje i Københavns lufthavn
De flesta biludlejningsfirmaer har deres kontorer samlet en smule væk fra Kastrups terminaler.

Vil du se alle udlejningsfirmaer i den danske lufthavn? I så fald finder du en fuldstændig oversigt ved at følge linket nedenfor. Her kan du nemt sammenligne de forskellige muligheder.

Find en billig biludlejning i København – sammenlign forskellige firmaer

For dig der er interesseret i at leje en bil i København er der masser af muligheder at vælge imellem – uanset om du ønsker en simpel bil eller en lidt mere luksuriøs model. Ved at bruge vores søgefunktion kan du nemt vælge, hvor du vil afhente og aflevere din lejebil, samt hvilke datoer der passer til dine ønsker.

Når man taler om billeje er der primært fem virksomheder, der dominerer verdensmarkedet, og alle fem har kontorer i Københavnsområdet. Her finder du lidt information om de forskellige firmaer og hvad de kan tilbyde i den danske hovedstad.

Enterprise

Enterprise Rent-A-Car er en del af verdens største udlejningsfirma – Enterprise Holdings. Virksomheden opererer i hundredvis af lande rundt om i verden, herunder i Danmark og København. De har kontorer både på Kastrup og i centrum af København.

Avis

En anden af de største aktører på markedet for billeje er Avis. Virksomheden tilbyder biler under flere forskellige mærker, herunder Avis og Budget. Begge disse kan tilbyde kontorer i Københavnsområdet.

Hertz

Hertz har kontorer i over 150 lande og er en velkendt virksomhed for de fleste, der nogensinde har lejet en bil. I København ligger deres kontor på Kastrup, hvor du nemt kan leje din bil lige efter flyveturen.

Sixt

Den tyske virksomhed Sixt er et af de største biludlejningsfirmaer i Europa. Hvis du ønsker at leje en bil hos Sixt i København, finder du flere kontorer i og omkring den danske hovedstad.

Europcar

Næst på listen over dominerende biludlejningsfirmaer finder du Europcar. Virksomheden har flere kontorer i den danske hovedstad, herunder et på Kastrup.

lejebil København

Se mere

Er du på udkig efter fly til Københavns lufthavn? Så anbefaler vi at du kigger på vores guide nedenfor. Her finder du alle tilgængelige fly til Kastrup, uanset hvor du rejser fra.