Menu

Ting at lave i København

I den danske hovedstad finder du oplevelser for enhver smag, lige fra seværdigheder og god mad til kultur og historie. Tag et kig på vores guide til de mest populære steder og aktiviteter i København.

Vis alle ting at lave i København Copenhagen

Udflugter og sightseeing

Hvis du er interesseret i at opleve en større del af København, er det en god idé at købe en billet til en af de mange rundture der tilbydes i byen. Uanset om du vil udforske byen med bus, båd, cykel eller til fods, er der masser af muligheder at vælge imellem. Her er der sightseeing med fokus på alt fra historie og seværdigheder til mad.

For at læse mere om udflugter i København og finde den rette for dig, anbefaler vi et besøg på vores side om sightseeing. Ved at følge linket nedenfor kan du nemt se udvalget og købe billet til din næste rundtur i København.

At lave i København

Begivenheder

Uanset om du er interesseret i musik, kultur, mad eller sport, er der masser af arrangementer at vælge imellem i København. Her er der arrangementer for enhver smag, hvor nogle af dem afholdes årligt.

Vil du se alle kommende arrangementer planlagt i den danske hovedstad? Følg gerne linket nedenfor for at komme til vores arrangementsside, hvor du finder et væld af forskellige begivenheder inden for en bred vifte af genrer.