Menu

Oplev København – se alle begivenheder

Er du på udkig efter begivenheder inden for sport, musik eller kultur? Uanset hvad du er interesseret i, er der masser af begivenheder at vælge imellem i København. Her finder du alle kommende begivenheder i den danske hovedstad.

Vis alle ting at lave i København Copenhagen

København begivenheder

I København er det svært at kede sig - byen er fyldt med alt fra kultur og historie til musik og god mad. Når det kommer til begivenheder, er der masser af muligheder at vælge imellem. Der er både begivenheder der finder sted én gang og en række begivenheder der gentager sig årligt. I oversigten nedenfor har vi opstillet nogle af de mest populære, regelmæssige begivenheder i København - tjek listen for at få mere at vide om hvert event.

Regelmæssige begivenheder i København

Copenhagen Pride

Den første udgave af Copenhagen Pride blev afholdt i 1996. Siden da har LGBTQIA+-festivalen fundet sted hvert år i den danske hovedstad. Festivalen afholdes nu to gange om året med fokus på lighed og inklusion. På den farverige festival kan du opleve alt fra live musik og film til vigtige emner inden for LGBTQIA+-området.

Copenhagen Jazz Festival

Copenhagen Jazz Festival er en af Europas største begivenheder inden for jazz og besøges hvert år af hundredtusindvis af besøgende. I juli fyldes Københavns gader og klubber med medrivende jazzmusik. Begivenheden har været afholdt årligt siden 1979.

Copenhagen Fashion Week

To gange om året afholdes modeugen i København - en gang i begyndelsen af året og en gang i august. Mange forskellige brands deltager, og du finder både velkendte designere og nytilkomne. Få indblik i de seneste trends på begivenheden, der tiltrækker besøgende fra hele verden.

Copenhagen Cooking & Food Festival

For dig der er interesseret i mad og madlavning er Copenhagen Cooking & Food Festival et oplagt valg. Festivalen er en af de største i Europa indenfor sin genre, hvor både international gastronomi og den lokale danske madkultur hyldes. Begivenheden afholdes i august og varer i alt ti dage.

Copenhell

Rock- og metalfestivalen Copenhell er en af de største festivaler i Danmark indenfor sin genre. Festivalen har været afholdt hvert år siden 2012 og er den perfekte begivenhed for dig der elsker rock og fest. Her kan du opleve optrædener fra en bred vifte af kunstnere.