Menu

Find fly til København og Kastrup

Vil du finde en prisvenlig flyrejse til Kastrup? Uanset om man flyver indenrigs eller fra en anden del af verden, er der masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du læse mere om Københavns Lufthavn og nemt finde din næste flyrejse.

Bare en knap mil uden for den danske hovedstad ligger Skandinaviens største lufthavn - Kastrup. På lufthavnen finder du direkte forbindelser til over 160 lufthavne rundt om i verden, og mange store flyselskaber tilbyder fly til og fra Københavns lufthavn. Blandt andet tilbyder populære operatører som KLM, British Airways, Norwegian og Ryanair fly. Flest forbindelser til København tilbydes dog af Scandinavian Airlines (SAS), som også har Kastrup som en af deres største knudepunkter.

Leder du efter fly fra Kastrup? Følg gerne linket nedenfor for at finde alle fly fra København, uanset hvor i verden du vil rejse.

Billige fly til København

Hvis du leder efter så billigt et fly som muligt til Kastrup, anbefaler vi dig at bruge vores søgefunktion ovenfor. Via denne kan du nemt søge efter fly til Københavns Lufthavn ved at angive, hvor du rejser fra og hvornår du vil rejse. Søgeresultatet viser derefter alle tilgængelige muligheder, hvilket gør det nemt for dig at finde den bedste flyrejse for dig.

Er der nogen genveje til at finde en billig flyrejse? Et tip er at kontinuerligt sammenligne priser på rejser mellem din lufthavn og din valgte destination. Uanset hvor du rejser fra, plejer priserne at svinge i takt med at afgangsdatoen nærmer sig, så det gælder om at holde øje for at kunne slå til på det rette tidspunkt.

Københavns Lufthavn direkteforbindelser
På Kastrup finder du direkteforbindelser til hundredevis af lufthavne rundt om i verden.

Indenrigsflyvninger til Kastrup – vælg mellem forskellige lufthavne

Københavns Lufthavn tilbyder masser af internationale forbindelser, men du kan også rejse hertil med indenrigsfly fra flere danske lufthavne. Nogle af de mest populære muligheder er at rejse fra Aalborg, Bornholm eller Aarhus. Alle tre ruter tilbydes flere gange dagligt og tager cirka 40-45 minutter fra start til landing, uanset hvilket alternativ du vælger.