Menu

Familiehoteller i København

Skal du rejse med hele familien og vil finde et hotel der passer perfekt til familier? Tag et kig på vores guide til de bedste familiehoteller i København.

Anbefalet - Tæt på lufthavnen - Top 10 - Nye hoteller - 5 stjerner - 4 stjerner - 3 stjerner - Boutiquehoteller - Tæt på byens centrum - Familiehoteller
2024-05-08 - 2024-05-09
Show all hotels in Copenhagen

Find de bedste familiehoteller i København

Hvis du vil finde en destination, der passer til hele familien, er København et godt valg. Her finder du aktiviteter og seværdigheder, der passer til alle aldre, og du kan være sikker på, at hele familien vil finde noget, de kan lide.

For at sammenligne forskellige familiehoteller i København anbefaler vi, at du kigger på vores oversigt ovenfor. Her finder du nogle af de mest populære muligheder for familier, uanset hvilken hotelstandard du ønsker eller hvor i byen du vil bo.

Billige familiehoteller i København

Måske vil du bruge flere penge på aktiviteter og mindre på dit hotelværelse? I København er der en række 2-stjernede og 3-stjernede hoteller, der tilbyder komfortabel indkvartering til en relativt lav pris. Sammenlign gerne de forskellige hoteller i vores liste for at finde det alternativ, der virker mest prisvenligt for jeres situation.

familiehoteller i København

Familiehoteller - hvad du kan forvente

Hvad gør så et hotel familievenligt? Svaret er, at der ikke er faste regler for, hvad der skal være til stede - der er dog nogle kriterier, som de fleste hoteller af denne type opfylder. For det første plejer familiehoteller at tilbyde særlige familieværelser, hvor der er en dobbeltseng og mindst en enkeltseng. I de fleste tilfælde kan du også tilvælge en tremmeseng til mindre børn.

Det er også almindeligt, at hotellerne har legerum eller særlige aktiviteter/pladser, der er tilpasset børn. Et familiehotel tilbyder desuden normalt nedsatte priser for børn både når det gælder overnatning og for eksempel mad og drikke.